Beilė. Australų aviganis

Beilė

🙋‍♀️Šiandien susipažinti kviečiu su Beile – super turbo enrgijos bomba!

🐶”Australų aviganis mane sužavėjo ne tik grožiu, bet ir savo energingumu, net jei jis kartais ir kiek perdėtas.

🐶Iki Beilės įsigyjimo praėjo ne vieni metai. Domėjausi šia veisle, daug skaičiau, žiūrėjau laidas, lankiausi parodose.

🐶Itin daug dėmesio skyriau veislynui, ilgai svarsčiau, ar tai bus Lietuvos, o gal užsienio valstybės veislynas. Visgi sustojau ties Lietuva.

🐶Australų aviganis reikalauja viso jūsų laiko. Sklando gandai, kad pilnai išsikrauti šiam šuniui reikia apie 60km, tad vienos ar dviejų valandų praleistų su šeimininku jam nepakaks.

🐶Dirbame daug, lankome dresūrą, daug judame, socializuojamės, vaikštom į parodas. Deja, karantino metu šiek tiek atsipalaidavom abi, bet žadam grįžti į senas vėžias: vėl eiti į savo numylėtą hendlingą ir grupines pamokas.”
🙋‍♀️Štai ir antra pasakojimo dalis apie Beilę – energijos užtaisą, kurios šeimininkė kartais net stebisi, kur Beilė krauna savo gyvybinę bateriją. Tačiau tai tikrai ne vienintelė jos geroji savybė! Šiandien šiek tiek plačiau apie australų aviganių charakterį.

🐶”Beilė yra šuo, kuris supranta mane ir be žodžių. Jeigu man skauda ir sunku, ji glaudžiasi prie manęs taip ramiai lyg tai mažas pūkuotas kačiukas. Jeigu man gera nuotaika, Beilei taip pat.

🐶Šiuos šunis gali būti kiek sunku suvaldyt dėl jų stiprių emocijų. Jie yra atviri ir mylintys kiekvieną žmogų, jog net ir nepažįstamu praeiviu džiaugiasi taip stipriai, jog lekia pas jį, kad tik gautų dėmesio.

🐶Tačiau net ir tai nėra didelis iššūkis – Beilė lengvai pasiduoda dresūrai ir klusniai vykdo komandas.

🐶Mes negalim įsivaizduoti gyvenimo be jos. Savo išdaigomis ir šokinėjimais iki lubų kelia mums nuotaiką kiekvieną rytą. Tai šuo, kurį įsigijus siela džiaugiasi! Kiekviena diena, praleista kartu, yra pati nuostabiausia.”

🙆‍♀️Ir nors Beilės šeimininkė sako, jog nemato Beilėje trūkumų dėl to, jog yra įsimylėjus iki ausų šią veislę, aš manau, kad tai yra labai suprantama. Kiekvienam šeimininkui jo šuo yra pats geriausias. 🤍


Beilės gyvenimas instagrame: @theaussiebailey

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *