Vega. Prieglaudinuko istorija

Šįkart norime pasidalinti prieglaudinukės Vegos istorija, jos gyvenimą galite sekti instagrame @the_duo_of_v_and_a
Vega atkeliavo į šeimą iš „Penkių pėdučių“ (prieglauda, beje, nebevykdo veiklos). O Vegos šeimininkė Sandra pasidalino štai tokiu pasakojimu:

“Susituokę su vyru priėmėm sprendimą, jog mūsų šeimoje turėtų atsirasti šuo 🐕 Iš pradžių buvome išsirinkę kitą kalytę, bet ji susirgo ir mirė.

Tad nusprendėm pabandyti dar kartą ir atvykom apžiūrėt kitų gyvūnų. Tada pamatėm Vegą!😍 Per pirmuosius apsilankymus mums neteko jos pamatyti, nes kalytė sirgo parvo virusu. Pažiūrėjus į jos lepšišką veidelį🐶, net nekilo abejonių, jog ji – mūsų šuo. Palaukę savaitėlę, kol ji sustiprės, parsivežėm ją namo🏡 Jai tada buvo apie keturis mėnesius.

 Labai daug kas pasikeitė mūsų namuose, kai mes parsivežėm Vegą🤯 Namai prisipildė laimės, meilės ir žaidimų. Bet tuo pačiu padaugėjo rūpesčio, atsakomybės ir šiek tiek streso.

Mūsų pagrindinis sportas – kuo ilgesni vaikščiojimai🚶‍♀️ Sudėjus mėnesio kilometražą, manau, drąsiai išeitų kelionė iki Vilniaus, o gal net ir toliau!

Mano manymu, žmonės blogai daro tikėdami, jog pasiėmę gyvūną iš prieglaudos padarys gerą darbą ir šuo bus visada jiems dėkingas. Na, geras darbas gal ir padarytas, bet apie dėkingumą galėčiau pasiginčyti. Ypač imant mažą šuniuką iki metų, kai jo galvoje tūno velniukas 😈

Mes bute jau ne kartą turėjom daryt remontą, nes Vega vis apgrauždavo sienas su visu betonu (Vegai 8 metai, ją pasiemėm 4 mėnesių ir tada labai nesidomint apie šunis aš net nežinojau, kad yra toks dalykas, kaip narvas)! Ji yra iškrėtusi tikrai ne vieną šunybę ir suniokojusi daiktų. Tad, manau, žmonės imdami gyvūną su ta mintim, jog jis turi būti dėkingas, po tokių “darbelių” labai nusiviltų ir šuniukas keliautų į atgal į prieglaudą.”

Kitą šeštadienį pasidalinsime Vegos jaunesniosios sesers Airos istorija! 😊

#Vega #prieglaudinukoistorija #prieglaudinukas #šunųistorijos #sunys #klaipedossunys #lietuvossunys #dogsofklaipeda

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *