AKYČIŲ PRIEŽIŪRA

Pasidalinsiu mūsų istorija. Nuo pat tada, kai Runa atsirado pas mane, pastebėjau, kad jos akytės labai linkusios į ašarojimą. Ryte visada būna prisikaupę reikaliukų, o dienos metu jeigu labai laksto, tai irgi visa apsiašaroja!

Dabar valgome mėsą ir tai padeda apmažinti ašarojimus, bet tikrai nepanaikina. Anksčiau rytais su popieriniu rankšliuosčiu, servetėle ar sausu vatos tamponu išvalydavau akytes, bet tikriausiai dėl tos sausos medžiagos tos akytės tapdavo raudonos, sudirgusios.

Kadangi pradėjom dirbti su BIOCOS Academy ir jų produktus parduodame savo parduotuvėje, pamačiusi akyčių valiklį, patį pirmą jį išmėginau 😁 Sakau nuoširdžiai, poveikis man nerealus! Akyčių valymas mums yra ryto rutina ir kaip faina matyti, kad mano šuns akys neberausta, o kadangi vatos tamponėlis drėgnas, man padeda dar efektyviau surinkti visas traškanėles, nešvarumus ir dulkeles, o tuo pačiu rugiagėlių vandenukas ir ramina odą.

Produkto aprašyme galite rasti, kad naudojant ilgesnį laiką, šis valiklis padeda pašalinti pageltimus aplink akis. Šito negaliu patvirtinti, nes mano šuo juodas ir pageltimų nesimato. Tačiau ką galiu tvirtinti, tai kad akytės tikrai geriau atrodo!

Akis valau sudrėkinusi valikliu vatos tamponą ir braukiu nuo išorinio akies kampučio link vidinio 😊

O kaip jūsų augintinių akys? Ar irgi kiekvieną rytą užsiimate procedūromis? 🤭

#akyciuvaliklis #sunsprieziura #sveikosakys #biocos #prieziurospriemones #kosmetikasunims #sunys #augintinis #lietuvossunys #dogsofklaipeda

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *