Rokoko. Prieglaudinuko istorija

Rokoko

🤎Rokoko – gyvas įrodymas, kaip kantrybė, didelis noras ir meilė įveikia visas kliūtis!

🤎Rokoko pas pas Mildą ir Andrį atsirado netikėtai. Andris seniai norėjo šuns, bet Milda ilgai spyriojosi ir šiuo klausimu buvo griežta – NIEKADA. Tik pamiršo, jog patarlė sako: niekada nesakyk niekada.

🤎Pamačius Rokoko nuotrauką Beglobis Facebook puslapyje, jos širdis ištirpo ir tą patį vakarą nuvažiavo jo aplankyti. Pirmas įspūdis buvo kiek kitoks, nei ji tikėjosi- Mildai šuo pasirodė labai didelis. Per didelis butui, kilo dvejonių, o dar Beglobio savanoriai pasakė, kad jis jau buvo paimtas ir vėl grąžintas, nes įkando jį paėmusiai moteriai. Tačiau niekas nenorėjo tuo tikėti – ar toks mielas kudlius galėtų taip pasielgti?

🤎Tuo metu Milda ir Andris nesidomėjo nei apie veislės charakterį, nei apie dresūros ar elgesio subtilybes. Ėmė Rokoko kaip mišrūną, o paaiškėjo, kad Rokoko – kilmingas bei charakteringas Koker spanielis.

🤎Rokoko meilumas nugalėjo ir po kelių savaičių jis apsigyveno pas Mildą ir Andrį. Viskas atrodė įprastai, kol kartą Rokoko parodė savo charakterį 😈 ir įkando…

🤎Milda su Andriu kreipėsi į dresuotoją. Deja, ji paskelbė nuosprendį – Rokoko niekada nepasikeis – nebus kompanjonas. Ji patarė šunį grąžinti atgal į prieglaudą.

🤎Laimei, Milda su Andriu surado @urbandoglt ir nuostabiąją Vilmą, kuri pakeitė jų supratimą apie šunis!

❤️ Didelės meilės, rūpesčio ir mokslų dėka Rokoko pasikeitė – tapo paklusnus, ramus, net socializuotas šuo!

Vasara #rokokoatostogos metas – jis leidžia dienas Latvijoje, kur mėgaujasi saule, jūra ir atranda draugiškas vietas keturkojams.

Neįmanoma tapo ĮMANOMU!
Rokoko gyvenimas ir nuotykiai instagrame: @rokoko_spaniel

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *