ŠUO MIESTE

🤎Aš tiesiog nekantrauju kaskart, kai mes su Runa susiruošiame į mišką, prie jūros ar tiesiog į gamtą. Tada ji laisvai laksto, žaidžia ir mes abi pavargusios grįžtame namo. Kai išeiname kartu į miestą – tai būna visai kita patirtis!

🤎Norėčiau su jumis pasidalinti, į ką verta atkreipti dėmesį, einant pašniukštinėti miesto su keturkoju ar keliaujant į gyvūnams draugišką vietą.

✅Jei tik įmanoma, visada turėkite savo šuns gertuvę ir kuo mažiau naudokitės tomis, kurias siūlo kavinėse ar kiti šunų augintojai. Ar esate girdėję apie šunidžių kosulį? Ši liga plinta oro lašeliniu būdu arba per užkrėstus paviršius (kaip bendra gertuvė) labai greitai. Saugokite savo augintinį! Tai nėra lengva liga, todėl geriau jos išvengti pasiskiepijus ir vengiant užsikrėtimo šaltinių.
✅Jei esate suplanavę pavalgyti mieste, būtinai pasiimkite ilgai “grojantį” graužalą savo keturkojui. Kitaip jam bus nuobodu visą laiką sėdėti ar gulėti šalia jūsų nieko neveikiant, ypač jei tai jaunas ar aktyvus šuo.
✅Ar jūsų šuo yra linkęs saugoti resursus? Jei taip, būtinai kavinėje susiraskite tokią vietą, kurioje prie šuniuko būtų sunku prieiti svetimam žmogui ar vaikui. Užbėkite įvykiams už akių, o namuose būtinai dirbkite su resursų saugojimu!
✅Turėkite mėgstamą žaislą ir skanukų dėmesio nukreipimui! Netempkite šuns vos tik jis neina jūsų kryptimi. Geriau luktelėkite keletą sekundžių ir sudominkite šunį žaislu. O kai jis atsisuks į jus, paskatinkite gardžiu kasneliu.

🤎Išėjus į miestą su Runa, man tenka nemažai darbo, nes jai įdomūs visi dirgikliai, o jų tiek DAUG! Po truputį, bet jau matau rezultatus! Darbas su šunimi visada atsiperka sustiprėjusiu ryšiu ir didesniu paklusnumu. Tad drąsiai keliaukite miestan su savo keturkojais draugais ir sutikę mus būtinai pasisveikinkit!

🙋

#šuomieste #doginthecity #kuoužimtišunįmieste #draugiškasmiestasšuniui #keliaujamesušunimi #socializacija #dresūra #dogsofklaipeda

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *