Į KOKIUS DAIKTUS INVESTUOČIAU DABAR ĮSIGYJANT ŠUNIUKĄ?

Kai į namus turi atkeliauti naujas šeimos narys, tikriausiai tų gražių emocijų pagauti prisiperkame krūvą dalykų, kurių arba nenaudojome arba jie visiškai nepasiteisino ir buvo nereikalingi 🤷‍♀️

Praeitame poste pasidalinau ką keisčiau savo elgesyje, jei Runa būtų mažytė, o šiandien pasidalinsiu į kokius daiktus tikrai vėl investuočiau arba pasirūpinčiau juos gauti daug anksčiau!

🐶NARVAS. Drąsiai vėl jį pirkčiau, nors šiai dienai jo nenaudojame, tačiau kol Runa buvo maža, tai buvo tikras išsigelbėjimas paliekant ją vieną. Mes pirkome panaudotą narvą, šiandien daryčiau lygiai taip pat. Didelis narvas kainuoja apie 100 eur, mes nupirkome už 50 eur.
🐶ŽAISLAI (ne pliušiniai!), tokie kaip iš @rumla_accessories_for_dogs. Pirkčiau du vienodus, nes mokantis teisingų žaidimų, du vienodos vertės žaislai būtini. Taip pat tinka du vienodi pulleriai ar virvės iš bet kokios kitos parduotuvės, svarbu kokybiški. Apsirūpinčiau kokiomis trimis poromis tokių žaislų, tikrai neprisipirkčiau daug. Pastaba: šie žaislai skirti žaisti tik su šeimininku, todėl kai nežaidžiama, jie turi būti sukrauti dėžėje.
🐶KONG žaislai. Na, jų turėčiau bent du ar tris skirtingus. Jie yra nepamainomi norint mokyti šuniuką pabūti ramiai, savo vietoje arba paliekant jį vieną.
🐶AUTOMOBILIO SĖDYNIŲ APSAUGA. Šiai dienai tikrai nepagailėčiau pinigų ir pirkčiau geros kokybės bei daug uždengiančią. Kai šuo praktiškai visur važiuoja su tavimi, automobilyje švaros nebelieka. Tad toks uždangalas saugo automobilio vidų ir taupo laiką (nereikia ilgai valyti salono).
❌NEPIRKČIAU: cypiančių žaislų, pliušinukų, labai brangaus guolio, medžiaginio pavadėlio (geriau investuočiau į guminį).
O kokie daiktai Jums pasiteisino?🤔 Kurie visiškas nesusipratimas buvo? 🤦‍♀️ Pasidalinkite savo patirtimi komentaruose⬇️

#šunsdaiktai #šuniukas #šuo #šunys #augintinis #kapirktisuniui #lietuvossunys #dogs #dogslover #klaipedossunys #dogsofklaipeda

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *